You are here

Inschrijving voorjaarscompetitie 2018 - TennisKids Worldtour Rood en Oranje (6-11 jr)

Hier kunt u inschrijven voor de TennisKids World Tour Oranje en Rood die komend voorjaar weer start.
Inschrijving sluit op 1 december!

De KNLTB de vorm van de TennisKids WorldTour iets aangepast. Zo speel je in kleinere teams (maximaal 6) en wordt er in oranje met games gespeeld i.p.v. tiebreaks.
Meer informatie hierover, vind je hier.

Aandachtspunten bij het inschrijven:

  • Aan alle jeugd is door CTO, de tennisschool van LTV Breukelen, een TennisKids kleur toegekend. Deze lijst staat hier.
  • Schrijf in voor de bijbehorende competitie uit de keuzelijst. Bij vragen of onzekerheid over de juiste kleur graag contact opnemen met de tennisleraar of de jeugdcommissie (jc@ltvbreukelen.nl)
  • De teams worden samengesteld door CTO in samenspraak met de jeugdcommissie. Natuurlijk kun je je voorkeur voor vrienden of vriendinnen aangeven.
  • Om deel te nemen aan de TennisKids WorldTour moet je lid zijn van LTV Breukelen. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan in met dit formulier.
  • Speeltijden Rood van 09.00 uur tot ca. 10.30 uur, speeltijd Oranje is van 09.00 uur tot ca. 12.00 uur.
  • Bij ieder team werpt een van de ouders zich op als aanvoerder (of wordt aangewezen indien geen vrijwilliger), die vervoer, eventueel verzetten van data en contact met de andere teams regelt. Daarnaast begeleiden jullie als team de thuisspeeldagen, zoals tellen en klaarzetten van de materialen. Natuurlijk is er hulp om je hierin te faciliteren en waar nodig wegwijs te maken. Doel is om onze kids op een leuke, speelse manier te laten kennismaken met het spelen van wedstrijdjes. 
  • Je helpt de club en de kinderen enorm als je aanvoerder bent, dus laat het vinkje in het vakje staan ...

Speeldata Oranje & Rood World Tour: 18 en 25 maart, 2 april, 10, 17 en 24 juni en 1 juli 2018.

Voor en achternaam
Email adres waarop wij u kunnen bereiken.
Het KNLTB nummer is het spelersnummer op het KNLTB pasje. Heeft u kind nog geen pasje, dan kunt u voorlopig "0" invullen.
Telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken
Kies hier de competitie waaraan uw kind wil deelnemen. Weet u de juiste kleur niet, informeer dan bij de tennisleraar wat de beste keuze is.
We zoeken bij elk team een ouder die aanvoerder wil zijn. Geef je dus op en help de club en kids.
Hier kunt u aangeven met welke andere kinderen uw kind graag speelt of andere zaken waar de tennisschool CTO rekening mee kan houden bij de indeling.